MENY


Koldtbord

Minimum 10 personer.

  • Koldtbordkr 225,- pr.pers.

Minimum 10 personer.

Svinesteik, surkål, svisker.
Saunaskinke, marinert svineflatbiff.
Roastbiff, remulade, reker,
Majones, røkt laks, eggerøre.
Italiensk salat, potetsalat.

1 valgfri: gravlaks/sennepsaus.

Forandringer gjøres etter ønske.

  • Skansen`s Festbord med Tapasretterkr 395,- pr.pers.

(Passer perfekt til julebord og konfirmasjoner)

Minimum 10 personer.

Hoisinglasert kalkunfilet med fruktsalat
Roastbiff, remulade, potetsalat
Reker med majones
Rekechips med dill
Røkt laks, eggerøre
Gravlaks/sennepsaus
Kyllingvinger m/ bbq saus (varm)
Foccaciabrød med aioli
Kjøtt og grønnsakboller
Mini Burritos med salsasaus (varm)
Saltbakte cherry poteter (varm)

- Diverse tillegg til koldtbord

  • Brød og smørkr 25,-
  • Kylling med salatkr 45,- pr. pers.
  • Gryterett med riskr 85,- pr. pers.
  • Spekemat med potetsalat og eggerørekr 75,- pr. pers.
  • Karbonade med løkkr 35,- pr. pers.
  • Sliders (burger) med tilbehør (Varm)kr 78,- pr. pers.
  • Lasagne med salat (varm)kr 85,- pr. pers.
  • Varmrøkt pepperlaks med rørosrømmekr 75,- pr. pers.
  • Elgkarbonader med sopp og løkkr 42,- pr. pers.
  • Brød, rundstykker og smørkr 40,- pr. pers.
  • Osteanretningkr 95,- pr. pers.
  • Salatkr 35,- pr. pers.

Lunsj

Porsjonspakkes med bestikkposer

- Lunsjboks #1

2 Skiver brød, 1 rundstykke og smør

Kokt egg, røket laks, ost, roastbiff, potetsalat, reker, majones, italiensk og saunaskinke

Kr 135,- pr stk (Bestikkpose følger med)

- Lunsjboks #2

2 Skiver brød, 1 rundstykke og smør

Kokt egg, røket laks, ost, roastbiff, potetsalat, reker, majones, italiensk og saunaskinke

Skansen`s yoghurt (blåbær, bringebær, lime, solbær eller mango) med granola og en juice (orange, mango eller ananas)

Kr 185,- pr stk (Bestikkpose følger med)

- Skansen`s yoghurt med granola

(blåbær, bringebær, lime, solbær eller mango)

Kr 35,- pr stk

- Skansen`s Wraps

  • Lakserillette, rødkål, salatkr 95,- pr. pers.
  • Marinert Biff, bbqsaus, salatkr 95,- pr. pers.
  • Kylling, rødkål, salat, sweet mangosauskr 95,- pr. pers.

- Varm Lunsj

  • Ost og skinke omelett, salat, focaccia og smørkr 85,- pr. pers.
  • Lasagne med salat, focaccia og smørkr 140,- pr. pers.
  • Skansen`s Ramen (suppe) med kylling, sprøe grønnsaker, nuddler og soyamarinert eggkr 145,- pr. pers.
  • Karbonadesmørbrød med erter, løk og stekt urtepotetkr 105,- pr. pers.
  • Kyllingfilet med estragonsaus, stekte grønnsaker og urtepotetkr 155,- pr. pers.
  • Biff stroganoff med ris og salatkr 165,- pr. pers.

Baguetter - World of Taste

Minimum 10 personer.

  • Skinke og Jarlsbergostkr 71,- pr. pers.
  • Roastbiff med remulade og syltet rødløkkr 71,- pr. pers.
  • Chicken cæsar med baconkr 71,- pr. pers.
  • Karbonade med løkkr 71,- pr. pers.
  • Chicken Tandoorikr 71,- pr. pers.
  • Kylling pastrami og wasabi mayokr 71,- pr. pers.
  • Reker med majoneskr 71,- pr. pers.
  • Laks med eggkr 71,- pr. pers.
  • Salami og kremet Aiolikr 71,- pr. pers.
  • Salami og jarlsbergkr 71,- pr. pers.

Gryteretter o.l.

Minimum 10 personer.

  • Lapskaus lys/brunkr 135,- pr. pers.
  • Innherredssodd med poteterkr 165,- pr. pers.
  • Hjemmelagde oksekarbonader m/ grønnsaker eller erterstuingkr 165,- pr. pers.
  • Biff stroganoff med riskr 205,- pr. pers.
  • Oksegryte med riskr 205,- pr. pers.
  • Lasagne med salat, brød og smørkr 175,- pr. pers.
  • Hjemmelagde kjøttkaker med ertestuing og grønnsakerkr 165,- pr. pers.
  • Orientalsk gryte med riskr 205,- pr. pers.
  • Viltgryte med ris (rein og hjort)kr 245,- pr. pers.
  • Skansen`s ølgrytekr 225,- pr. pers.
  • Tillegg for salat eller grønnsakerkr 55,- pr. pers.

Spekemat

Minimum 10 personer.

  • Spekemat 4 sorter med potetsalat, eggerøre, flatbrød og rømmekr 205,- pr. pers.
  • Rømmegrøt med spekematkr 235,- pr. pers.

Supper / forretter

Minimum 10 personer.

  • Innbakt laks m/urtesauskr 59,- pr. pers.
  • Klassisk Rekecoctailkr 69,- pr. pers.
  • Kanape med røket laks eller gravet lakskr 69,- pr. pers.
  • Aspargessuppekr 69,- pr. pers.
  • Kremet Blomålsuppe med sprø spekeskinkekr 69,- pr. pers.
  • Skansen`s fiskesuppekr 69,- pr. pers.
  • Spekeskinke og melon på salateng med urtesauskr 69,- pr. pers.
  • Kremet Skogsoppsuppekr 69,- pr. pers.

Hovedretter

Minimum 10 personer.

  • Kalvesteik med tilbehørkr 245,- pr. pers.
  • Reinsdyrsteik med tilbehørkr 255,- pr. pers.
  • Svinesteik med tilbehørkr 205,- pr. pers.
  • Oksesteik med tilbehørkr 205,- pr. pers.
  • Lammesteik med tilbehørkr 245,- pr. pers.
  • Røkt svinekam med tilbehørkr 205,- pr. pers.
  • Finnbiff m/tilbehørkr 255,- pr. pers.

Desserter

Minimum 10 personer.

  • Riskrem med frisk jordbærsauskr 75,- pr. pers.
  • Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og kremkr 75,- pr. pers.
  • Sjokolade mousse m/kremkr 75,- pr. pers.
  • Rømme Pannacotta med frisk jordbærsauskr 75,- pr. pers.
  • Vaniljefromasj med frisk jordbærsauskr 85,- pr. pers.

Snitter

Minimum 10 personer.

  • Ost, italiensk salat og eggkr 38,- pr. stk.
  • Dessertostkr 38,- pr. stk.
  • Kokt skinke med italiensk salatkr 38,- pr. stk.
  • Røkt svinekam med italiensk salatkr 38,- pr. stk.
  • Svinesteik med surkålkr 38,- pr. stk.
  • Roastbiff med remuladekr 38,- pr. stk.
  • Reker med majoneskr 38,- pr. stk.
  • Røkt laks med eggerørekr 38,- pr. stk.
  • Karbonade med løkkr 38,- pr. stk.

Tapas

Minimum 10 personer.

– Kjøtt og grønnsakboller i tomat og urtesaus
– Urte og krydderpølse
– Scampi i mango og jalapenosaus
– Asparges med spekeskinke
– Focaccia og kremet Aioli
– Biffsalat med fetaost og oliven
– Marinerte kyllingvinger
– Burritos med salsasaus
– Saltbakte småpoteter

kr 295,- pr person.


Bryllupsmat

Minimum 10 personer.

Bryllupsmeny 3-retters:

Alternativ 1

Forrett: Honningmelon surret i spekeskinke m/ rømmedressing
Hovedrett: Svinemedaljonger m/ husets sjysaus, fløtegratinerte poteter og friske råstekte grønnsaker
Dessert: Hjemmelaget fromasj (sjokolade, jordbær, vanilje)

kr 445,- pr. person

Alternativ 2

Forrett: Fylt avocado m/ reker lagt på ei salateng
Hovedrett: Helstekt indrefilet m/ rødvinsaus, smørdampede persillepoteter og friske råstekte grønnsaker
Dessert: Hjemmelaget vaniljeis m/ bjørnebær

kr. 495,- pr person

Alternativ 3

Forrett: Innbakt laks m/ kald urtesaus lagt på ei salateng
Hovedrett: Helstekt indrefilet av hjort m/ kremet vilt saus, råstekte poteter, champignon og dampet broccoli
Dessert: Hjemmelaget karamellpudding m/ krem

kr. 565,- pr person


Sjømat

Minimum 10 personer.

  • Havets festbordkun 425,-

Sjøkreps
Reker m/majones
Røkt laks, eggerøre
Blåskjell i kremet hvitvinsaus
Gravet laks med sennepsaus
Hummer på frisk salateng
Krabbeskjell
Krepsehaler med hvitløksdipp

Chiabatta og aioli
35,- pr. person


Julemat

Bestselger!

Her får dere et måltid av både ribbe og pinnekjøtt med tilbehør.

  • SKANSEN`S PREMIUM JULEMIX (min 10 pers)kr 345 pr. person

– Ribbe
– Pinnekjøtt
– Julepølse
– Grovpølse
– Medisterkake
– Kålrotstappe
– Rødkål
– Sjy
– Saus og poteter

  • Julelandgangkr 165 pr. stk.

-røket laks m/eggerøre, reker med majones, sylte m/ sennep, roastbiff m/remulade, brie m/fikenmarmelade

  • Nisselunsj245,- pr. box

– Roastbiff,remulade,potetsalat
– Ribbe/pinnekjøtt brandade
– Jarlsbergost
– Røkt laks,kokt egg
– Reker med urtemajones
– Nystekt rundstykke
– Brød og smør

Skansen`s hjemmelagde riskrem med frisk jordbærsaus ved siden av er inkl. i prisen.

NB Bestikk følger med.

  • Juletallerken (serveres 2 ganger)kr 265 pr. person

– Ribbe (Langtidstekt)
– Hjemmelagde medisterkaker
– Julepølser
– Rødkål
– Potet
– Saus

  • Ribbetallerken (serveres 2 ganger)kr 285 pr. person

– Ribbe (Langtidstekt)
– Rødkål
– Potet
– Saus

  • Pinnekjøtt (servers 2 ganger)kr 385 pr. person

– Pinnekjøtt
– Grov pølse
– Kålrabistappe
– Potet

  • Lite julebord m/varm julematkr 335 pr. person

– Fårerull eller sylte
– Roastbeef m/remulade
– Reker og majones
– Røkt laks m/eggerøre
– 1 type sild (tomat, sennep, karri, sursild, kryddersild)
– Sylteagurk

– Juleaspic
– Velg 2 sorter av: potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat
– Brød og smør

Varm ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, saus og potet.

  • Stort julebord m/varm julematkr 385 pr. person

– Reker og majones
– Røkt laks m/eggerøre
– 2 typer sild
– Juleaspic
– Sylteagurk og rødbeter
– Velg 4 sorter av: lammerull, sylte, skinke, røkt svinekam, svinesteik og roastbeef
– Velg 2 sorter av: potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat, grønn salat
– Brød og smør

Varm ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, saus og potet.

Minimum 10 personer

  • Juleriskrem med frisk jordbærsauskr 75 pr. person
  • Hjemmelaget karamellpudding med krem og sauskr 75 pr. person

Tradisjonell julemiddag for 2 personer

  • Juletallerken (2 pers kald)kr 425 pr. person

Produktet består av ferdig langtidstekt  ribbe,  medisterkaker og julepølse.

Tilbehør til dette er rødkål, kokte poteter og Skansens egen julesaus!



Fiks ferdig Julemiddag levert fra Skansen Catering! Bare å varme opp i ovnen og server rett fra emballasjen.

Varmes i emballasjen uten lokk (behold lokket på garnityret) i forvarmet stekeovn på 165 grader i ca. 30-35 min. Sausen varmes i kjele ved siden av.

  • Pinnekjøtt kald for 2 personerkr 495 pr. person

Produktet består av ferdig kokt pinnekjøtt av god kvalitet, pinnesjy, kålrotstappe, pølse og kokte poteter.



Fiks ferdig Julemiddag levert fra Skansencatering! Varmes i emballasjen med lokk i forvarmet stekeovn på 165 grader i ca. 30 min.

 


Bringetillegg 300,-