MENY

Koldtbord

Minimum 10 personer.

  • Koldtbordkr 189,- pr.pers.

Minimum 10 personer.

Svinesteik, surkål, svisker.
Kokt skinke, røkt svinekam.
Roastbiff, remulade, reker,
Majones, røkt laks, eggerøre.
Italiensk salat, potetsalat.

1 valgfri: sild, fiskeaspic med remulade eller gravlaks/sennepsaus.

Forandringer gjøres etter ønske.

  • Skansen`s Festbord med Tapasretterkr 385,- pr.pers.

(Passer perfekt til julebord og konfirmasjoner)

Minimum 10 personer.

Hoisinglasert kalkunfilet med fruktsalat
Roastbiff, remulade, potetsalat
Reker med majones
Rekechips med dill
Røkt laks, eggerøre
Gravlaks/sennepsaus
Kyllingvinger m/ bbq saus (varm)
Foccaciabrød med aioli
Spanske kjøttboller med tomatsaus og urter (varm)
Mini Burritos med salsasaus (varm)
Saltbakte cherry poteter (varm)

​​

- Diverse tillegg til koldtbord

  • Brød og smørkr 20,-
  • Kylling med salatkr 32,- pr. pers.
  • Gryterett med riskr 75,- pr. pers.
  • Spekemat med potetsalat og eggerørekr 65,- pr. pers.
  • Karbonade med løkkr 30,- pr. pers.
  • Sliders (burger) med tilbehør (Varm)kr 75,- pr. pers.
  • Lasagne med salat (varm)kr 75,- pr. pers.
  • Varmrøkt pepperlaks med rørosrømmekr 70,- pr. pers.
  • Elgkarbonader med sopp og løkkr 38,- pr. pers.
  • Brød, rundstykker og smørkr 30,- pr. pers.
  • Osteanretningkr 85,- pr. pers.
  • Salatkr 29,- pr. pers.

- Lunsjboks

2 Skiver brød, 1 rundstykke og smør

Kokt egg, røket laks, ost, roastbiff, potetsalat, reker, majones, italiensk og skinke

Kr 110 ,- pr stk (Bestikkpose følger med)


Gryteretter o.l.

Minimum 10 personer.

  • Lapskaus lys/brunkr 115,- pr. pers.
  • Innherredssodd med poteterkr 125,- pr. pers.
  • Hjemmelagde oksekarbonader m/ grønnsaker eller erterstuingkr 138,- pr. pers.
  • Biff stroganoff med riskr 165,- pr. pers.
  • Oksegryte med riskr 165,- pr. pers.
  • Lasagne med salat, brød og smørkr 148,- pr. pers.
  • Hjemmelagde kjøttkaker med ertestuing og grønnsakerkr 138,- pr. pers.
  • Orientalsk gryte med riskr 165,- pr. pers.
  • Viltgryte med ris (rein og hjort)kr 195,- pr. pers.
  • Skansen`s ølgrytekr 205,- pr. pers.
  • Tillegg for salat eller grønnsakerkr 25,- pr. pers.

Spekemat

Minimum 10 personer.

  • Spekemat 4 sorter med potetsalat, eggerøre, flatbrød og rømmekr 175,- pr. pers.
  • Rømmegrøt med spekematkr 195,- pr. pers.

Supper / forretter

Minimum 10 personer.

  • Innbakt laks m/urtesauskr 59,- pr. pers.
  • Klassisk Rekecoctailkr 69,- pr. pers.
  • Kanape med røket laks eller gravet lakskr 69,- pr. pers.
  • Aspargessuppekr 29,- pr. pers.
  • Kremet Blomålsuppe med sprø spekeskinkekr 69,- pr. pers.
  • Skansen`s fiskesuppekr 29,- pr. pers.
  • Spekeskinke og melon på salateng med urtesauskr 69,- pr. pers.
  • Kremet Skogsoppsuppekr 69,- pr. pers.

Hovedretter

Minimum 10 personer.

  • Kalvesteik med tilbehørkr 185,- pr. pers.
  • Reinsdyrsteik med tilbehørkr 210,- pr. pers.
  • Svinesteik med tilbehørkr 175,- pr. pers.
  • Oksesteik med tilbehørkr 175,- pr. pers.
  • Lammesteik med tilbehørkr 185,- pr. pers.
  • Røkt svinekam med tilbehørkr 175,- pr. pers.
  • Finnbiff m/tilbehørkr 195,- pr. pers.

Desserter

Minimum 10 personer.

  • Riskrem med frisk jordbærsauskr 59,- pr. pers.
  • Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og kremkr 59,- pr. pers.
  • Sjokolade mousse m/kremkr 59,- pr. pers.
  • Rømme Pannacotta med frisk jordbærsauskr 75,- pr. pers.
  • Vaniljefromasj med frisk jordbærsauskr 75,- pr. pers.

Snitter

Minimum 10 personer.

  • Ost, italiensk salat og eggkr 30,- pr. stk.
  • Dessertostkr 30,- pr. stk.
  • Kokt skinke med italiensk salatkr 30,- pr. stk.
  • Røkt svinekam med italiensk salatkr 30,- pr. stk.
  • Svinesteik med surkålkr 30,- pr. stk.
  • Roastbiff med remuladekr 30,- pr. stk.
  • Reker med majoneskr 30,- pr. stk.
  • Røkt laks med eggerørekr 30,- pr. stk.
  • Karbonade med løkkr 30,- pr. stk.

Baguetter / smørbrød

Minimum 10 personer.

  • Hel baguett med ost, skinke og italiensk salatkr 69,-
  • Hel muslibaguett med ass. påleggkr 69,-
  • Smørbrød med karbonade og løkkr 56,-
  • Smørbrød med laks og eggerørekr 46,-
  • Smørbrød med reker og majoneskr 46,-
  • Smørbrød med roastbiff og remuladekr 46,-
  • Smørbrød med skinke og italiensk salatkr 46,-
  • Smørbrød med svinesteik og surkålkr 46,-

Rundstykker

Minimum 10 personer.

  • Rundstykke med ostkr 33,-
  • Hel muslibaguett med ass. påleggkr 69,-
  • Smørbrød med karbonade og løkkr 56,-
  • Smørbrød med laks og eggerørekr 46,-
  • Smørbrød med reker og majoneskr 46,-
  • Smørbrød med roastbiff og remuladekr 46,-
  • Smørbrød med skinke og italiensk salatkr 46,-
  • Smørbrød med svinesteik og surkålkr 46,-

Tapas

Minimum 10 personer.

– Spekeskinke surret i asparges
– Gratinerte nachos m/ salsa saus
– Kyllingvinger m/ bbq saus
– Foccaciabrød med aioli
– Dillmarinerte reker
– Salat m/ fetaost og oliven
– Gravlaks coctails trukket i sennepsaus
– Finger pizza
– Miniburritos med salsasus
– Spanske kjøttboller med tomatsaus og urter
– Marinerte biffstrimler i mørk sjy saus
– Svarte og grønne oliven

– Saltbakte cherry poteter

Velg 8 enheter for kr 275,- pr person.


Bryllupsmat

Minimum 10 personer.

Bryllupsmeny 3-retters:

Alternativ 1

Forrett: Honningmelon surret i spekeskinke m/ rømmedressing
Hovedrett: Svinemedaljonger m/ husets sjysaus, fløtegratinerte poteter og friske råstekte grønnsaker
Dessert: Hjemmelaget fromasj (sjokolade, jordbær, vanilje)

kr 369,- pr. person

Alternativ 2

Forrett: Fylt avocado m/ reker lagt på ei salateng
Hovedrett: Helstekt indrefilet m/ rødvinsaus, smørdampede persillepoteter og friske råstekte grønnsaker
Dessert: Hjemmelaget vaniljeis m/ bjørnebær

kr. 425,- pr person

Alternativ 3

Forrett: Innbakt laks m/ kald urtesaus lagt på ei salateng
Hovedrett: Helstekt indrefilet av hjort m/ kremet vilt saus, råstekte poteter, champignon og dampet broccoli
Dessert: Hjemmelaget karamellpudding m/ krem

kr. 499,- pr person


Sjømat

Minimum 10 personer.

  • Havets festbordkun 310,-

Sjøkreps
Reker m/majones
Røkt laks, eggerøre
Blåskjell i kremet hvitvinsaus
Gravet laks med sennepsaus
Hummer på frisk salateng
Krabbeskjell
Krepsehaler med hvitløksdipp

Chiabatta og aioli
35,- pr. person


Julemat

  • Julelandgangkr 125 pr. stk.

-røket laks m/eggerøre, reker med majones, sylte m/ sennep, roastbiff m/remulade, brie m/fikenmarmelade

  • Juletallerken (serveres 2 ganger)kr 220 pr. person

– Ribbe (Langtidstekt)
– Hjemmelagde medisterkaker
– Julepølser
– Rødkål
– Potet
– Saus

  • Ribbetallerken (serveres 2 ganger)kr 235 pr. person

– Ribbe (Langtidstekt)
– Rødkål
– Potet
– Saus

  • Pinnekjøtt (servers 2 ganger)kr 295 pr. person

– Pinnekjøtt
– Grov pølse
– Kålrabistappe
– Potet

  • Lite julebord m/varm julematkr 255 pr. person

– Fårerull eller sylte
– Roastbeef m/remulade
– Reker og majones
– Røkt laks m/eggerøre
– 1 type sild (tomat, sennep, karri, sursild, kryddersild)
– Sylteagurk

– Juleaspic
– Velg 2 sorter av: potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat
– Brød og smør

Varm ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, saus og potet.

  • Stort julebord m/varm julematkr 310 pr. person

– Reker og majones
– Røkt laks m/eggerøre
– 2 typer sild
– Juleaspic
– Sylteagurk og rødbeter
– Velg 4 sorter av: lammerull, sylte, skinke, røkt svinekam, svinesteik og roastbeef
– Velg 2 sorter av: potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat, grønn salat
– Brød og smør

Varm ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, saus og potet.

Minimum 10 personer og kjøretillegg kr 230,-

  • Juleriskrem med frisk jordbærsauskr 59 pr. person
  • Hjemmelaget karamellpudding med krem og sauskr 59 pr. person