MENY

Koldtbord

Minimum 10 personer.

  • Koldtbordkr 193,- pr.pers.

Minimum 10 personer.

Svinesteik, surkål, svisker.
Kokt skinke, røkt svinekam.
Roastbiff, remulade, reker,
Majones, røkt laks, eggerøre.
Italiensk salat, potetsalat.

1 valgfri: sild, fiskeaspic med remulade eller gravlaks/sennepsaus.

Forandringer gjøres etter ønske.

  • Skansen`s Festbord med Tapasretterkr 385,- pr.pers.

(Passer perfekt til julebord og konfirmasjoner)

Minimum 10 personer.

Hoisinglasert kalkunfilet med fruktsalat
Roastbiff, remulade, potetsalat
Reker med majones
Rekechips med dill
Røkt laks, eggerøre
Gravlaks/sennepsaus
Kyllingvinger m/ bbq saus (varm)
Foccaciabrød med aioli
Kjøtt og grønnsakboller
Mini Burritos med salsasaus (varm)
Saltbakte cherry poteter (varm)

- Diverse tillegg til koldtbord

  • Brød og smørkr 23,-
  • Kylling med salatkr 38,- pr. pers.
  • Gryterett med riskr 78,- pr. pers.
  • Spekemat med potetsalat og eggerørekr 75,- pr. pers.
  • Karbonade med løkkr 35,- pr. pers.
  • Sliders (burger) med tilbehør (Varm)kr 78,- pr. pers.
  • Lasagne med salat (varm)kr 78,- pr. pers.
  • Varmrøkt pepperlaks med rørosrømmekr 75,- pr. pers.
  • Elgkarbonader med sopp og løkkr 42,- pr. pers.
  • Brød, rundstykker og smørkr 35,- pr. pers.
  • Osteanretningkr 95,- pr. pers.
  • Salatkr 35,- pr. pers.

Lunsj

Porsjonspakkes med bestikkposer

- Lunsjboks #1

2 Skiver brød, 1 rundstykke og smør

Kokt egg, røket laks, ost, roastbiff, potetsalat, reker, majones, italiensk og saunaskinke

Kr 125,- pr stk (Bestikkpose følger med)

- Lunsjboks #2

2 Skiver brød, 1 rundstykke og smør

Kokt egg, røket laks, ost, roastbiff, potetsalat, reker, majones, italiensk og saunaskinke

Skansen`s yoghurt (blåbær, bringebær, lime, solbær eller mango) med granola og en juice (orange, mango eller ananas)

Kr 168,- pr stk (Bestikkpose følger med)

- Skansen`s yoghurt med granola

(blåbær, bringebær, lime, solbær eller mango)

Kr 35,- pr stk

- Skansen`s Wraps

  • Lakserillette, rødkål, salatkr 95,- pr. pers.
  • Marinert Biff, bbqsaus, salatkr 95,- pr. pers.
  • Kylling, rødkål, salat, sweet mangosauskr 95,- pr. pers.

- Varm Lunsj

  • Ost og skinke omelett, salat, focaccia og smørkr 85,- pr. pers.
  • Lasagne med salat, focaccia og smørkr 125,- pr. pers.
  • Skansen`s Ramen (suppe) med kylling, sprøe grønnsaker, nuddler og soyamarinert eggkr 125,- pr. pers.
  • Karbonadesmørbrød med erter, løk og stekt urtepotetkr 85,- pr. pers.
  • Kyllingfilet med estragonsaus, stekte grønnsaker og urtepotetkr 125,- pr. pers.
  • Biff stroganoff med ris og salatkr 125,- pr. pers.

Baguetter - World of Taste

Musli Baguetter (singelpakket)
Minimum 10 personer.

  • Skinke og Jarlsbergostkr 69,- pr. pers.
  • Roastbiff med remulade og syltet rødløkkr 69,- pr. pers.
  • Chicken cæsar med baconkr 69,- pr. pers.
  • Karbonade med løkkr 69,- pr. pers.
  • Chicken Tandoorikr 69,- pr. pers.
  • Kylling pastrami og wasabi mayokr 69,- pr. pers.
  • Reker med majoneskr 69,- pr. pers.
  • Laks med eggkr 69,- pr. pers.
  • Salami og kremet Aiolikr 69,- pr. pers.
  • Salami og jarlsbergkr 69,- pr. pers.

Gryteretter o.l.

Minimum 10 personer.

  • Lapskaus lys/brunkr 115,- pr. pers.
  • Innherredssodd med poteterkr 125,- pr. pers.
  • Hjemmelagde oksekarbonader m/ grønnsaker eller erterstuingkr 148,- pr. pers.
  • Biff stroganoff med riskr 175,- pr. pers.
  • Oksegryte med riskr 175,- pr. pers.
  • Lasagne med salat, brød og smørkr 168,- pr. pers.
  • Hjemmelagde kjøttkaker med ertestuing og grønnsakerkr 148,- pr. pers.
  • Orientalsk gryte med riskr 185,- pr. pers.
  • Viltgryte med ris (rein og hjort)kr 210,- pr. pers.
  • Skansen`s ølgrytekr 210,- pr. pers.
  • Tillegg for salat eller grønnsakerkr 35,- pr. pers.

Spekemat

Minimum 10 personer.

  • Spekemat 4 sorter med potetsalat, eggerøre, flatbrød og rømmekr 185,- pr. pers.
  • Rømmegrøt med spekematkr 205,- pr. pers.

Supper / forretter

Minimum 10 personer.

  • Innbakt laks m/urtesauskr 59,- pr. pers.
  • Klassisk Rekecoctailkr 69,- pr. pers.
  • Kanape med røket laks eller gravet lakskr 69,- pr. pers.
  • Aspargessuppekr 69,- pr. pers.
  • Kremet Blomålsuppe med sprø spekeskinkekr 69,- pr. pers.
  • Skansen`s fiskesuppekr 69,- pr. pers.
  • Spekeskinke og melon på salateng med urtesauskr 69,- pr. pers.
  • Kremet Skogsoppsuppekr 69,- pr. pers.

Hovedretter

Minimum 10 personer.

  • Kalvesteik med tilbehørkr 210,- pr. pers.
  • Reinsdyrsteik med tilbehørkr 220,- pr. pers.
  • Svinesteik med tilbehørkr 185,- pr. pers.
  • Oksesteik med tilbehørkr 195,- pr. pers.
  • Lammesteik med tilbehørkr 215,- pr. pers.
  • Røkt svinekam med tilbehørkr 195,- pr. pers.
  • Finnbiff m/tilbehørkr 215,- pr. pers.

Desserter

Minimum 10 personer.

  • Riskrem med frisk jordbærsauskr 59,- pr. pers.
  • Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og kremkr 59,- pr. pers.
  • Sjokolade mousse m/kremkr 59,- pr. pers.
  • Rømme Pannacotta med frisk jordbærsauskr 75,- pr. pers.
  • Vaniljefromasj med frisk jordbærsauskr 75,- pr. pers.

Snitter

Minimum 10 personer.

  • Ost, italiensk salat og eggkr 30,- pr. stk.
  • Dessertostkr 30,- pr. stk.
  • Kokt skinke med italiensk salatkr 30,- pr. stk.
  • Røkt svinekam med italiensk salatkr 30,- pr. stk.
  • Svinesteik med surkålkr 30,- pr. stk.
  • Roastbiff med remuladekr 30,- pr. stk.
  • Reker med majoneskr 30,- pr. stk.
  • Røkt laks med eggerørekr 30,- pr. stk.
  • Karbonade med løkkr 30,- pr. stk.

Tapas

Minimum 10 personer.

– Kjøtt og grønnsakboller i tomat og urtesaus
– Urte og krydderpølse
– Scampi i mango og jalapenosaus
– Asparges med spekeskinke
– Focaccia og kremet Aioli
– Biffsalat med fetaost og oliven
– Marinerte kyllingvinger
– Burritos med salsasaus
– Saltbakte småpoteter

kr 285,- pr person.


Bryllupsmat

Minimum 10 personer.

Bryllupsmeny 3-retters:

Alternativ 1

Forrett: Honningmelon surret i spekeskinke m/ rømmedressing
Hovedrett: Svinemedaljonger m/ husets sjysaus, fløtegratinerte poteter og friske råstekte grønnsaker
Dessert: Hjemmelaget fromasj (sjokolade, jordbær, vanilje)

kr 379,- pr. person

Alternativ 2

Forrett: Fylt avocado m/ reker lagt på ei salateng
Hovedrett: Helstekt indrefilet m/ rødvinsaus, smørdampede persillepoteter og friske råstekte grønnsaker
Dessert: Hjemmelaget vaniljeis m/ bjørnebær

kr. 435,- pr person

Alternativ 3

Forrett: Innbakt laks m/ kald urtesaus lagt på ei salateng
Hovedrett: Helstekt indrefilet av hjort m/ kremet vilt saus, råstekte poteter, champignon og dampet broccoli
Dessert: Hjemmelaget karamellpudding m/ krem

kr. 510,- pr person


Sjømat

Minimum 10 personer.

  • Havets festbordkun 385,-

Sjøkreps
Reker m/majones
Røkt laks, eggerøre
Blåskjell i kremet hvitvinsaus
Gravet laks med sennepsaus
Hummer på frisk salateng
Krabbeskjell
Krepsehaler med hvitløksdipp

Chiabatta og aioli
35,- pr. person


Julemat

Bestselger!

Her får dere et måltid av både ribbe og pinnekjøtt med tilbehør (porsjonspakket).

  • SKANSEN`S PREMIUM JULEMIX (min 10 pers)kr 325 pr. person

– Ribbe
– Pinnekjøtt
– Julepølse
– Grovpølse
– Medisterkake
– Kålrotstappe
– Rødkål
– Sjy
– Saus og poteter

  • Julelandgangkr 135 pr. stk.

-røket laks m/eggerøre, reker med majones, sylte m/ sennep, roastbiff m/remulade, brie m/fikenmarmelade

  • Nisselunsj185,- pr. box

– Roastbiff,remulade,potetsalat
– Ribbe/pinnekjøtt brandade
– Jarlsbergost
– Røkt laks,kokt egg
– Reker med urtemajones
– Nystekt rundstykke
– Brød og smør

Skansen`s hjemmelagde riskrem med frisk jordbærsaus ved siden av er inkl. i prisen.

NB Bestikk følger med.

  • Juletallerken (serveres 2 ganger)kr 235 pr. person

– Ribbe (Langtidstekt)
– Hjemmelagde medisterkaker
– Julepølser
– Rødkål
– Potet
– Saus

  • Ribbetallerken (serveres 2 ganger)kr 245 pr. person

– Ribbe (Langtidstekt)
– Rødkål
– Potet
– Saus

  • Pinnekjøtt (servers 2 ganger)kr 335 pr. person

– Pinnekjøtt
– Grov pølse
– Kålrabistappe
– Potet

  • Lite julebord m/varm julematkr 290 pr. person

– Fårerull eller sylte
– Roastbeef m/remulade
– Reker og majones
– Røkt laks m/eggerøre
– 1 type sild (tomat, sennep, karri, sursild, kryddersild)
– Sylteagurk

– Juleaspic
– Velg 2 sorter av: potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat
– Brød og smør

Varm ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, saus og potet.

  • Stort julebord m/varm julematkr 340 pr. person

– Reker og majones
– Røkt laks m/eggerøre
– 2 typer sild
– Juleaspic
– Sylteagurk og rødbeter
– Velg 4 sorter av: lammerull, sylte, skinke, røkt svinekam, svinesteik og roastbeef
– Velg 2 sorter av: potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat, grønn salat
– Brød og smør

Varm ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, saus og potet.

Minimum 10 personer

  • Juleriskrem med frisk jordbærsauskr 59 pr. person
  • Hjemmelaget karamellpudding med krem og sauskr 59 pr. person

Tradisjonell julemiddag for 2 personer

  • Juletallerken (2 pers kald)kr 325 pr. person

Produktet består av ferdig langtidstekt  ribbe,  medisterkaker og julepølse.

Tilbehør til dette er rødkål, kokte poteter og Skansens egen julesaus!



Fiks ferdig Julemiddag levert fra Skansen Catering! Bare å varme opp i ovnen og server rett fra emballasjen.

Varmes i emballasjen uten lokk (behold lokket på garnityret) i forvarmet stekeovn på 165 grader i ca. 30-35 min. Sausen varmes i kjele ved siden av.

  • Pinnekjøtt kald for 2 personerkr 350 pr. person

Produktet består av ferdig kokt pinnekjøtt av god kvalitet, pinnesjy, kålrotstappe, pølse og kokte poteter.



Fiks ferdig Julemiddag levert fra Skansencatering! Varmes i emballasjen med lokk i forvarmet stekeovn på 165 grader i ca. 30 min.

 


Bringetillegg 280,-